SPLOŠNI POGOJI

 1. Predmet prodaje je na voljo le v enem izvodu. V primeru, da je za isti predmet več kupcev, bo ta prodan tistemu, ki je ponudbo za naročilo oddal prvi.
 2. Katalog je izdan v elektronski obliki. V elektronski je dosegljiv na naši spletni strani. Kupce obveščamo preko el. pošte in medmrežja.
  3. Izdajatelj ne odgovarja za napake v katalogu.
  4. Načini plačila in prevzemanje: Predmete je možno plačati in prevzeti v naši trgovini ali pa jih pošljemo po pošti. V trgovini je možno plačevati z gotovino in plačilnimi ter kreditnimi karticami. Pošiljke po pošti plačate le preko predračuna. Po prejetju plačila, vam v dogovorjenem roku pošljemo knjige.
  5. Pošiljanje: Naročila po pošti bodo odpremljena v 4 delovnih dneh, če ni dogovorjeno drugače. Stroški pošiljanja po Sloveniji so 4,50 eur pri posamični knjigi, pri več knjigah pa odvisno od njihove teže. V takem primeru obvestimo kupca o stroških pošiljanja. Pri pošiljanju v tujino obvestimo kupca o višini poštnine.
  6. Rezervacija Predmete v katalogu lahko tudi rezervirate. Rezervacija je možna le za tri delovne dni. Po tem roku je predmet vrnjen v prosto prodajo.
  7. Vrnitev in reklamacije Kupljeno blago lahko vrnete, če ne ustreza opisu v katalogu oz. ali če vam ne ustreza. O vračilu nas je kupec dolžan obvestiti naslednji dan po prejemu blaga in predmet vrniti v treh delovnih dneh po tem sporočilu.
  8. Za vse spore, ki jih kupec in prodajalec ne moreta razrešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Ljubljani.

Strinjam se s splošnimi pogoji